Primăria Arad a pus la dispoziţia cetăţenilor „Ghișeul online”

  de Special Arad | 16 aprilie 2020, 7:23 PM | Știri Arad

  2

  Comunicat. Începând de joi, 16 aprilie 2020, Primăria Municipiului Arad a pus la dispoziţia cetăţenilor Ghișeul online, o platformă pentru depunerea online a documentelor. Prin intermediul acesteia sperăm să venim în sprijinul cetățenilor și să îmbunătățim considerabil relația pe care o avem cu ei.

  Toate informaţiile necesare precum și procedura de depunere online a documentelor se găsesc pe site-ul www.primariaarad.ro.

  Odată accesată Platfoma depunere documente online, nu trebuie decât să parcurgeți trei pași simpli:

  Pasul 1 – completarea datelor solicitantului

  Pasul 2 – detalii solicitare

  Pasul 3 – atașarea documentelor justificative (pot fi încărcate documente anexe la cerere în limita a 10 MB).

  Documentele transmise vor fi preluate direct de Aplicația de management a documentelor, iar solicitantul va primi pe email confirmarea preluării, dar și informații privind stadiul de soluționare al cererii.

  În acest moment platforma online poate fi folosită de exemplu pentru petiții, reclamații, sesizări, invitații, cereri de furnizare a informațiilor de interes public, obținerii unui certificat de urbanism, a acordului de publicitate temporară, a avizului pentru ocuparea domeniului public,solicitări de mobilier urban sau toaletări arbori, etc.

  Primăria Arad intenționează să extindă lista documentelor ce vor putea fi obținute fără să mai fie necesară deplasarea la ghișeele instituției.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nenea zoro , nici strănepoții nostri nu vor afla …eu sper ca foarte curînd toți arădenii (absolut toți ,pînă la ultimul !)vor ști că în Arad(municipiu județ) cancerul Marii Corupții e generalizat .În orice moment și în orice demers , armata de șefi ,șefuți ,amante ,nași ,fini veri etc….sunt cu gândul cum să fure , ca ultimii boschetari ,banul public …În toate județele se-ntîmplă la fel dar nicăieri în asemenea procent criminal de hoție și corupție ,ca un cancer generalizat !… “noi votăm Falcă” scria pe toți pereții …Diabolică orchestrare …

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.