luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad a intrat în Guiness Book! Falcă și Bîlcea, prea ocupați pentru a ridica diploma…

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2020, 1:04 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Primăria Arad a primit o diplomă din partea celor de la Guiness Book. Anunțul apare pe contul de facebook Ultras Arad cu următorul text:

  „Aradul intră în Cartea Recordurilor! Oficialii Guinness World Records au venit la stadion pentru a felicita Primăria Arad pentru doborârea recordului de construire a celui mai mic stadion din lume, realizat în cel mai lung timp. N-a venit nimeni să preia diploma, așa că au lăsat-o pe gardul de la șantier…” (Ultras Arad)

  Gheorghe Falcă și Sergiu Bîlcea sunt prea ocupați în acest weekend să ridice diploma, iar din sursele noastre, primarul interimar Bibarț este țintuit la domiciliu din ordinele celor doi. Și al Geaninei…

  ultras

  Falcă merge la televizor. Va participa la emisiunea „În prelungiri”, o emisiune la care probabil ne va explica de ce și lucrările la stadion sunt în prelungiri de doi ani…

  „Gheorghe Falca

  21 ore · Public

  Ne vedem şi în această seară la TVR Timişoara de la ora 19:00 la emisiunea dedicată sportului „În prelungiri”!”, este anunțul lui Falcă pe Facebook.

  Bîlcea este ocupat cu alegerile PSD, semn că zvonurile care spun că PSD Arad va fi absobit de PNL Arad, se confirmă. Trei primari au fugit de la PSD la PNL chiar în timpul alegerilor PSD de acum două săptămâni.

  „Sergiu Bîlcea

  27 min · Public

  Moştenitorii lui Dragnea se luptă azi între ei pentru putere. În realitate, nimic nu se va schimba: PSD rămâne acelaşi, împotriva justiţiei, împotriva Europei, împotriva Aradului. Liberalii adevăraţi au ieşit în stradă împotriva PSD şi au refuzat înţelegerile compromisurile. Să nu uităm!”, este postarea lui Bîlcea pe Facebook.

  Știți ce nu ne spune Sergiu Bîlcea? Probabil are amnezie din perioada în care stătea alături de consilierii locali ai PSD în Consiliul Local Arad, el fiind parte din USL și mare contestatar al lui Falcă. Se întâmpla prin 2012-2013… Dar când memoria e scurtă…

  Un alt lucru pe care nu ni-l amintește Bîlcea este chiar despre „blatul” dintre PNL și PSD, prin care PNL a acceptat compromisul și a renunțat la alegerea primarilor în două tururi. De ce nu amintește Bîlcea acest lucru? Pentru că este singura lui șansă de a deveni primar al Aradului.

  Da, Sergiu, nu uităm…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.