miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  InclusivPrimăria Arad a ajuns la un consum de B++++… sau cum se poate sări din concediu de maternitate, pardon paternitate, în scaunul de viceprimar

  de O. Peniță | 11 noiembrie 2020, 12:18 PM | Culise | Topic special

  0

  Doamnelor și domnilor alegători, blatul nu se va face. Cel puțin așa lansează cei de la PSD, cu mâna pe inimă, atunci când trebuie să combată informații de genul celei care circulă pe „piață” de zile bune: „Bilă s-a înțeles cu Falcă și trântește orice altă alianță posibilă, în CLM Arad. O să avem viceprimari de la PSD și PNL, nu USR și PMP sau UDMR”. „O să fie dat afară din partid dacă votează cu PNL și Falcă” – se aude parcă la o portavoce fără curent care răzbate dinspre PSD spre Palatul Administrativ de vreo câteva zile încoace, de când, culmea!, a și apărut informația că, într-un final, Gheorghe Falcă, întors de la Bruxelles, a „lovit-o”. Cum? Păi nu știm de unde, dar bănuim, fiindcă unii au gură largă și le și place să se laude peste tot unde apucă, a apărut informația că „Bilă” de la PSD (așa îl știu foarte mulți, de fapt mai mulți îl știu așa și… altfel, dar nu spunem cum fiindcă e secret), ar fi bătut palma cu Falcă și că, în viitoarea ședință CLM, va vota cu PNL și UDMR ca Sergiu Bîlcea și chiar el, chiar „Bilă”, să ajungă viceprimari. Cum ar veni, bila s-ar fi ovalizat atât de tare încât nici printre „buturi” nu mai poate să treacă…

  Și iarăși ne întrebam: Cum? Cum se poate ca Bilă, din concediu de paternitate, când contactele oficiale ar trebui să lipsească aproape cu desăvârșire, să ajungă așa, dintr-o dată, viceprimar? Iar unii s-au și grăbit să ne spună: nu din concediu de paternitate e relația, e de câțiva ani încoace, de când unii de la PSD se întreceau în a se gudura pe lângă Gheorghe Falcă pentru „ceva”, adică o funcție, o dezinsecție, o deratizare sau pentru chiar un banal „fâs”, adică telefon de informare.

  Și-atunci? Pentru ce ne împuiați capul cu prostii? – ar putea să ne urecheze unii alegători. De unde cei patru „B+”? – o să ne chestioneze alții. Ei bine, doi au fost deja puși pe sigla Primăriei Arad. Anume, Bibarț, cu voia cetățenilor, și Boca, cu voia lui Bibarț. Nu ar mai urma decât alți doi „B”: Bîlcea și „Bilă”. Doar că la ei e cu semnul întrebării: „Cu voia cui?” Că alt „B” nu există… decât alți „F++”. Și nu vin de la „Fucking alliance against nature la pătrat”… ci de la Falcă și Fifor sau invers.

  Deci, ce spuneți: ajunge sau nu ajunge „Bilă” viceprimar?

  P.S. Ne cerem scuze, ultimul „+” de la „B”, adică Boca – administratorul public, nu a mai încăput în fotografie.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.