marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cuedan: „Nu am câștigat ca și joc, dăruire, ci datorită experienței”

  de Lucian Dănilă | 27 august 2014, 9:43 AM | Sport

  0

  „Am anticipat că întâlnim o echipă frumoasă, a Aradului, o extensie și o continuare a ceea ce a însemnat UTA. Istoria trebuie să meargă mai departe. Adversarii au jucători experimentați și tineri talentați, cei din urmă pot să crească. Pe majoritatea jucătorilor îi cunoaștem de mici, mulți am lucrat cu ei, vom mai auzi de ei.

  Primul mesaj l-am transmis în cabină: de sâmbătă jucăm în Divizia B. Deocamdată nu suntem în B. Al doilea mesaj: cel mai ușor e să găsești scuze. Am luat gol în prelungiri, a fost greșeala lui Sălăjan, putea degaja oriunde. Ne-am dus în prelungiri, acolo le-am cerut să joace simplu, orice lucru întors împotriva noastră pe fond de oboseală ne putea da planurile peste cap. Am reușit un gol doi frumos, după care adversarul a trebuit să iasă la joc și am marcat pe contraatac, irosind apoi încă 3-4 situații.

  Nu am câștigat ca și joc, dăruire, ci datorită experienței. Nu am folosit niciun jucător sub 21 de ani, cum prevede regulamentul pentru meciurile din „B”. Cum a zis și colegul meu, Roland Nagy, situația e total anapoda în fotbalul românesc. Transmit arădenilor să fie convinși că azi au jucat cele mai bune echipe din Arad”, a declarat antrenorul Șoimilor Pâncota, Dan Cuedan, după victoria cu 3-1 din meciul de cupă cu UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.