Primăria anunță că dezinsecția continuă

  de Special Arad | 27 iulie 2021, 1:28 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, prin intermediul operatorului specializat, a desfășurat o nouă acţiune de dezinsecţie pe domeniul public şi privat al Municipiului Arad, în cursul serii de ieri, 26.07.2021, anunță Biroul de Presă a Primăriei, precizând că echipele responsabile cu dezinsecția vor continua acțiunea la nivelul municipiului.

  Tratamentul se aplică pe timp de noapte, în intervalul orar 21:00 – 05:00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, data/durata prevăzută se va decala/prelungi corespunzător.

  Tratamentul chimic specific de dezinsecție terestră se aplică pe toate aliniamentele stradale, zonele verzi, în toate cartierele municipiului (fâşii verzi plantate, spaţii verzi lângă condominii, parcuri, scuaruri, malurile Mureşului, canalele deschise, Lacul Pădurice): Alfa, Aradul Nou, Aurel Vlaicu, 6 Vânători, Bujac, Centru, Confecţii, Drăgăşani, Funcţionarilor, Gai -Poltura, Grădişte, Micălaca, Mureşel, Pârneava, Şega, Silvaş –Cadaş, Subcetate, Sânnicolau Mic, Insula a III -a Mureș.

  Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acţiunile de dezinsecție (delarvizare) trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, spaţii deschise ale persoanelor fizice şi juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Arad, să efectueze tratamente de delarvizare în spaţii deschise pe malurile apelor, în depozite de anvelope uzate, subsoluri de la blocuri etc. în perioada de desfăşurare a acţiunilor de delarvizare efectuate pe domeniul public şi privat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.