marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria anunță că 7 utilaje au împrăştiat material antiderapant pe străzile orașului

  de Special Arad | 3 ianuarie 2019, 9:35 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în cursul acestei zile, operatorul responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, a intervenit în cursul acestei după-amiezi cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant. S-a acționat cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii.

  Intervențiile vor continua pe tot parcursul nopții și se vor intensifica în cazul în care condițiile meteo se înrăutățesc. În această situație operatorul de salubritate va intra într-o nouă fază a planului de intervenţie, fiind deja pregătite alte 7 utilaje de înlăturare a zăpezii de pe carosabil. Dacă va fi nevoie numărul acestora va fi suplimentat, fiind deja încheiate contracte cu terți operatori.

  În cazul în care este absolut necesar să conduceţi în următoarele ore, manifestaţi prudenţă sporită, adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum și asiguraţi-vă că aveţi autoturismele echipate corespunzător.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.