duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primăria a pus la transparență propunerile pentru denumirea a două străzi din cartierul Westfield

  de Raluca Medeleanu | 13 februarie 2021, 11:08 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Potrivit legii, înainte de supunerea la vot în Consiliul Local Municipal, Primăria a pus la transparență propunerile pentru denumirea a două noi străzi din cartierul Westfield.

  Străzile sunt proprietate privată a dezvoltatorului cartierului respectiv, SC Westfield Developmnent SRL, iar denumirile propuse sunt după cum urmează: strada Recunoștinței și strada Inspirației. Potrivit proiectului de hotărâre, zona de impozitare pentru aceste străzi este zona „D”.

  Proiectele de hotărâre pot fi consultate, din 15 februarie până în 3 martie, pe pagina www.primariaarad.ro secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți și miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, respectiv vineri între orele 08:30 – 14:00.

  denumire strazi westfield

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.