vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria a decis: Titlu de „Cetățean de Onoare” pentru Dana Dodean și apariția Parcului „Zsolt Török”

  de Dan Lazăr | 14 noiembrie 2019, 1:22 AM | Recomandările editorilor | Sport | Undeva

  1

  Titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Arad“, pentru activitatea sportivă marcantă și contribuția adusă la dezvoltarea sportului arădean de mare performanță, a fost acordat în ședința Consiliului Local Municipal Arad, organizată miercuri, urmând să-i fie înmânat sportivei în luna decembrie.

  „Ne respectăm campionii și îi onorăm cu deosebită considerație pe aceia care, prin performanțele lor, fac cinste Aradului! Iată de ce, respectând o promisiune făcută, am conferit astăzi titlul de Cetățean de onoare doamnei Daniela Dodean Monteiro, campioana europeană la tenis de masă (nr. miercuri) și am aprobat schimbarea denumirii Parcului Copiilor în Parcul „Zsolt Török”, în memoria arădeanului nostru simbol al alpinismului românesc! Fiindcă ei sunt și vor fi întotdeauna o mândrie pentru noi toți”, a transmis primarul Aradului, Călin Bibarț.

  „Jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean este născută la data de 13 ianuarie 1988, în Arad, anul de debut fiind 1995. (…) Sortivă crescută și formată în Arad, legitimată pe tot parcursul carierei sale la Clubul Sportiv Municipiul Arad, merită cu prisosință să fie popularizată și promovată ca o valoare sportivă autentică a comunității arădene“, se arată în proiectul de hotărâre aprobat, miercuri, de consilierii municipali.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doi sportivi de exceptie! Bravo lor pentru munca depusă și bineînțeles pentru ca au adus și numele Aradului pe înalte culmi ! Dar m-i se pare o prostie sa botezi Parcul Copiilor cu numele lui Zsolt . Cu asemenea conducători orașul acesta nu se mai mărește sau dezvolta deloc ! Bibarț nu este altfel decât Falca! Rău când nu ai de unde sa alegi !

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.