sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prima ediție a Forumului Economic Internațional la Arad

  de Special Arad | 19 aprilie 2017, 3:48 PM | Business | Știri Arad

  0

  În perioada 21-23 aprilie 2017, se va desfășura la Arad prima ediție a Forumului Economic Internațional. Evenimentul, organizat de către filiala Arad a Patronatului Național Român și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație, va găzdui reprezentanți ai mediului de afaceri și administrativ din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Italia.

  „Forumul își propune să fie o platformă de comunicare și schimb de experiență între firme din țările din estul și centrul Europei. Principalele domenii de participare sunt agricultura, producția alimentară, industria ușoară, industria textilă și comerțul, iar o componentă importantă a Forumului va fi dialogul social transfrontalier”, a spus Ciprian Demeter, președintele filialei Arad a Patronatului Național Român.

  „Dincolo de componenta economică, în cadrul Forumului vor fi abordate teme de mare actualitate precum relația dintre educație și piață, dintre presă și dezvoltare economică și nu în ultimul rând dintre autoritățile publice și mediul de afaceri”, a declarat dr. Antoniu Martin președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

  Sub auspiciile Forumului va avea loc și lansarea a două volume semnate de prof. univ. dr. Andrei Marga, la librăria Cărturești. Evenimentul, prezentat de către prof. univ. dr. și scriitorul Gheorghe Schwartz, va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, de la ora 16.00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.