duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prima Doamnă, Carmen Iohannis, îmbrăcată în rochia creată de arădeanca Eli Lăslean!

  de Special Arad | 26 martie 2015, 1:38 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Principesa Margareta și-a sărbătorit miercuri seara ziua de naștere la Castelul Peleș, iar Klaus Iohannis și Prima Doamnă s-au numărat printre invitați. Carmen Iohannis a avut o apariție spectaculoasă, purtând o rochie albă cu care a făcut senzație. De menționat este că ținuta poartă semnătura faimoasei creatoare de modă arădeancă Eli Lăslean!

  „Mă simt binecuvântată!… În ziua de Buna Vestire, la ziua Principesei Margareta, la Peleș, să am șansa de a-mi vedea rochia, creată special, purtată cu eleganță de Prima Doamnă… Cuvintele nu pot exprima ceea ce eu și echipa mea simțim”, scrie Eli Lăslean pe pagina ei de Facebook.

  Acesta nu e singura mare realizare a creatoarei de modă. În 2012, unul dintre cei mai prestigioşi creatori de modă din Suedia şi un nume celebru al modei internaţionale, Lars Wallin, designerul personal al Casei Regale a Suediei, a pus bazele unei colaborări de lungă durată cu creatoarea de modă Eli Lăslean. De asemenea, colecțiile ei au fost prezentate la evenimente mondene în orașe renumite precum Paris (Franța), Düsseldorf (Germania) sau Gorizia (Italia) și, nu în ultimul rând, în 2012 a realizat costumele Azerbaidjanului la Eurovision.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.