sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Prima doamnă a Franței, dusă „la braț” în casa de modă a arădencei Eli Lăslean

  de - | 29 august 2017, 9:20 AM | Monden | Recomandările editorilor

  2

  Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, a vizitat săptămâna trecută filiala din capitală a Casei de modă Ellis, însoţiţă de soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, clientă fidelă a designerului arădean Eli Lăslean.

  Compania Ellis, un business românesc fondat în Arad în anul 1992 de Elena Lăslean, a fabricat şi vândut anul trecut rochii de seară şi ţinute elegante de damă în valoare de aproximativ 80.000 de euro, rezultate obţinute cu ajutorul a şase salariaţi, potrivit datelor publice, scrie Ziarul Financiar.

  „Ziua în care m-am simțit deosebit de onorată… Vizita surpriză a doamnei Brigitte Macron împreună cu doamna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii numesc «les grandes rencontres» (marile întâlniri- n. red.)”, a scris Elena Lăslean pe contul său de facebook.

  Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost săptămâna trecută într-un turneu în Austria, România şi Bulgaria, turneu în care a criticat „dumpingul social” al Estului în relaţia cu Vestul, cerând ca UE să înăsprească sever condiţiile în care sunt angajaţi în Vest muncitorii din Est.

  Sursa: zf.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.