Prima doamnă a Franței, dusă „la braț” în casa de modă a arădencei Eli Lăslean

  de - | 29 august 2017, 9:20 AM | Monden | Recomandările editorilor

  2

  Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, a vizitat săptămâna trecută filiala din capitală a Casei de modă Ellis, însoţiţă de soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, clientă fidelă a designerului arădean Eli Lăslean.

  Compania Ellis, un business românesc fondat în Arad în anul 1992 de Elena Lăslean, a fabricat şi vândut anul trecut rochii de seară şi ţinute elegante de damă în valoare de aproximativ 80.000 de euro, rezultate obţinute cu ajutorul a şase salariaţi, potrivit datelor publice, scrie Ziarul Financiar.

  „Ziua în care m-am simțit deosebit de onorată… Vizita surpriză a doamnei Brigitte Macron împreună cu doamna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii numesc «les grandes rencontres» (marile întâlniri- n. red.)”, a scris Elena Lăslean pe contul său de facebook.

  Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost săptămâna trecută într-un turneu în Austria, România şi Bulgaria, turneu în care a criticat „dumpingul social” al Estului în relaţia cu Vestul, cerând ca UE să înăsprească sever condiţiile în care sunt angajaţi în Vest muncitorii din Est.

  Sursa: zf.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.