Brigitte Macron vrea să îi dea în judecată pe cei care susțin despre ea că s-a născut bărbat

  de - | 22 December 2021, 7:34 PM | Internaţional | Monden

  0

  (foto: california18.com)

  Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, va da în judecată conspiraționiștii care susțin că este o femeie transgender, potrivit Aleph News.

  „Brigitte Macron a decis să inițieze procedura, este în curs”, a spus pentru agenția de presă AFP avocatul Jean Ennochi, potrivit BBC.

  Brigitte a fost vizată pe rețelele de socializare de aceste afirmații false, după care zvonurile au fost publicate pe un site de extremă-dreapta, în luna septembrie.

  Zvonurile susțin că s-a născut bărbat, cu numele Jean-Michel Trogneux.

  Mai mult decât atât, conspiraționiștii susțin că cei trei copii pe care prima doamnă a Franței îi are din primul mariaj nu sunt ai ei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.