sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update UPDATE. Prelungirea stării de alertă amână cursa de ciclism ROCAA MTB Lipova

  de Dan Lazăr | 13 iunie 2020, 8:42 AM | Coronavirus | Lipova | Şiştarovăţ | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. Prelungirea stării de alertă a dat peste cap planurile organizatorilor, care au fost nevoiți să reprogrameze competiția pentru data de 27 iulie. „Deși starea de alerta trebuia sa se închidă cu bine în 15.06.2020, guvernanții au hotărât prelungirea acesteia. Lehamitea și frustrarea este mare în rândul organizatorilor ROCAA MTB LIPOVA. Vom amâna iar concursul pentru incompetența celor ce ne conduc și vor sa ne transforme doar în niște pioni ușor manevrabili. E destul să amintim că jocurile de noroc pot funcționa într-un spațiu închis iar o competiție desfășurată exclusiv în aer liber este interzisă. «Mulțumim» pentru grijă! Sperăm ca noua dată de concurs să nu mai fie schimbată, 25.07.2020”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

  Organizatorii competiției arădene de ciclism ce se va desfășura în zona orașului Lipova au „aruncat în aer” noua dată de desfășurare a ROCAA MTB Lipova: 27 iunie.

  ROCAA MTB Lipova este o competiție de mountain bike (MTB) de nivel Cross Country Maraton (XCM) desfășurată de dealurile Lipovei și ale Șiștarovățului.

  „În 2020 ne-am gândit la bucuria participării și astfel am decis să oferim o șansă și celor aflați la începuturi, încurajându-i să participe la categoria Open, pe un traseu ușor și accesibil de 25km, cu o diferență totală de nivel 260hm. Proba consacrată, Race, dedicată celor cu experiență în MTB, va fi pe un traseu de 47km și 795hm, cu modificări aduse traseului față de cel din 2019, prin introducerea unei noi bucle exclusiv forestiere, mult mai tehnică ca precedentele”, transmit organizatorii.

  Înscrierile s-au realizat online și se mai pot face doar în ziua concursului, între orele 7.30-10.45, taxa de participare fiind de 50 lei, conform culoarelor dedicate pentru fiecare probă, respectiv Race și Open.

  De remarcat că întrecerea nu este inclusă în calendarul Federației Române de Ciclism, unde județul nostru apare cu două competiții, una de „Ciclocross” și alta de „Șosea”.

  11 aprilie era data inițială a competiției de ciclism găzduită pe dealurile din zona Lipovei.

  afis lipova

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.