joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prima companie din lume care-şi va plăti angajaţii în Bitcoin

  de Special Arad | 20 decembrie 2017, 8:44 AM | Internaţional

  0

  Angajaţii unei companii japoneze îşi vor putea primi curând o parte din salariu în Bitcoin, dacă se simt îndeajuns de curajoşi, scrie Business Magazin, citând Endgadget.com.

  GMO Internet, care oferă servicii web, inclusiv exchange de Bitcoin, îşi va plăti angajaţii cu până la 890 de dolari începând cu februarie 2018. „Angajaţii pot îşi pot primii salariile în bitcoin dacă vor. Vrem să îmbunătăţim gradul de alfabetizare al monedelor virtuale chiar utilizând banii virtuali”, a declarat un reprezentant al companiei.

  Doar cei care doresc vor primii o parte din salariu în bitcoin. Plata în bitcoin este limitată la doar 10.000 de yeni (88 de dolari). Compania le dă un bonus de 10% angajaţilor care chiar şi folosesc moneda.

  În prezent, bitcoin funcţionează mai puţin ca o valută şi mai mult ca o investiţie datorită creşterii uriaşe a bitcoinului care a ajuns la o valoare de 19.000 de dolari de la 800 de dolari cât era anul trecut. Aşadar, angajaţii vor fi tentaţi să se folosească de bitcoin drept investiţie şi nu-i vor folosi probabil pentru a-şi cumpăra dulciuri sau snacks-uri.

  sursa: Business Magazin.

  sursa foto: bitcoin.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.