luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Corina Corbaciu, s-a pensionat

  de Ioana Costaș | 16 mai 2023, 7:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Corina Corbaciu, a înaintat către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), solicitarea de eliberare din funcție prin pensionare. Cererea prim-procurorului a ajuns astăzi pe masa Secției de procurori din cadrul CSM care a decis, în unanimitate, eliberarea din funcție a magistratului.

  Următorul pas este înaintarea către Președintele României a hotărârii CSM privind eliberarea din funcție a prim-procurorului arădean – Klaus Iohannis urmând să semneze decretul privind eliberarea din funcția de prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a Corinei Corbaciu, prin pensionare.

  „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Corina Sanda Corbaciu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, se arată în hotărârea Secției de procurori din cadrul CSM.

  Corina Corbaciu este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad din anul 2017, când a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții. Anterior, Corina Corbaciu a fost prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

  După eliberarea din funcție prin pensionare, funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad va fi ocupată de un alt procuror, cel mai probabil, prin delegare, până la organizarea unui concurs.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probabil vre-o patruzeci si un pic. Acești mafioți din justiție care sunt ca niște Dumnezei, fara sa răspundă pentru mizeriile ce le fac, normal ca se pot pensiona chiar si sub 40 de ani ,cu pensii speciale de 20 de ori fata de un om de rând care lucrează pana la 65.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.