Prietene, hai odată! Mută-ți mașina că ai blocat un sens de mers pe strada Goga!

  de Mihai Todoca | 22 iunie 2017, 12:44 PM | Strada

  1

  Un șofer a parcat așa cum a crezut de cuviință și a blocat un sens de mers de pe strada Octavian Goga. Din informațiile pe care le deținem, șoferul mașinii este așteptat de Poliție de aproape o oră, însă acesta nu mai ajunge la mașină.

  Atragem încă o dată atenția că decongestionarea traficului și circulația în condiții de siguranță, se face doar printr-un mod responsabil de a conduce și implicit de a parca.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.