marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Prezentare de modă la alt nivel. Copiii de la grădinița P.P. ,,Bambi” și P.P. ,,Furnicuța” din Arad au defilat pe covorul roșu

  de Andrada Bobiș | 13 mai 2023, 9:13 AM | Educaţie

  0

  Ziua de vineri, pentru copiii grădinițelor amintite în titlu ,,Săptămâna Verde”, s-a încheiat într-un cadru festiv, mai special și pe covor roșu- așa cum se întâmplă doar la adevăratele prezentări de modă. În cadrul evenimentului „Săptămâna Verde”,  preșcolarii grădinițelor P.P. ,,Bambi” din Arad și din Mândruloc, alături de cei de la grădinița P.P. ,,Furnicuța” din Arad, au defilat extrem de emoționați, dar în același timp și foarte fericiți, prezentându-și costumele lor ,,Eco”.
  WhatsApp Image 2023 05 13 at 10.08.40
  Au fost costumați în ,,Roboți”, ,,Astronauți”, ,,Mașina Timpului”, ,,Fluturași” și multe alte creații  minunate, realizate din materiale reciclabile- din pungi de plastic, cutii, ziare, capace sau sticle- de către părinții celor mici.
  Scopul acestui eveniment a fost dorința implicării părinților în astfel de activități de ecologizare, cât și cel de o mai mare conștientizare a nevoii de protejare a mediului înconjurător.
  WhatsApp Image 2023 05 13 at 10.08.27
  WhatsApp Image 2023 05 13 at 10.08.01
  Prezenți la acest eveniment au fost invitați de onoare: Mariana Tipei- inspector școlar pentru educația timpurie, reprezentanți de la ADI Deșeuri, Marius Lăslean,  Iagyi Jelmira -director grădinița P.P. ,,Furnicuța” din Arad- precum și Istrate Corina- director grădinița P.P. ,,Bambi” din Arad și din Mândruloc, plus un reprezentant al ADI Deșeuri.
  Copiii și-au prezentat costumele lor ,,Eco” în incinta unui hotel, nou deschis,, din Arad și în incinta unei cunoscute bănci din România, unde și-au dorit să atragă atenția tuturor celor prezenți, care este rolul unor astfel de acțiuni, precum și importanța reciclării a materialelor uzate.
  BAMBI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.