Prețul polițelor de asigurare ar putea crește cu 50 de procente!

  de Special Arad | 15 august 2018, 12:05 PM | Administraţie

  0

  O Directivă a Uniunii Europene impune autorităților din România să crească prețul polițelor de asigurare obligatorie RCA, ceea ce va duce la o scumpire chiar și 50% a acestora.

  După ce timp de un an şi jumătate tarifele au fost reglementate strict şi şoferii au plătit asigurări mai ieftine, Comisia Europeană cere ca din toamnă să fie eliminat orice articol din lege care face referire la costurile asigurărilor.

  Pentru șoferi asta ar putea însemna scumpirea poliţelor obligatorii şi cu 50%, spun analiştii din piaţă.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.