Al cincilea milionar din acest an la Loto 6/49. Câștigătorul și-a ridicat premiul

  de Special Arad | 8 November 2022, 8:30 PM | Naţional

  0

  În cursul zilei de astăzi, 8 noiembrie, câștigătorul premiului de categoria I la Loto 6/49 din 3 noiembrie, în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române.

  Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani și joacă constant la Loto 6/49 de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personala, informează Loteria Română.

  Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. A declarat pentru Loteria Română că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia cu banii câștigați.

  Câștigătorul, care nu a dorit sa-si faca publica identitatea, este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.

  Sursa: loto.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.