Preselecția pentru Miss Arad 2022 va avea loc joi la Atrium Mall

  de Special Arad | 28 iunie 2022, 12:33 PM | Monden | Știri Arad

  0

  „Preselecția MISS ARAD”, primul eveniment al proiectului Miss Arad 2022 și al doilea ca importanță după finala din luna august, revine în Atrium Mall.

  Pentru a se califica în finală, concurentele trebuie să participe la preselecția proiectului, care va avea loc în data de 30 iunie, în Atrium Mall, la etajul 1, programul fiind următorul:
  Ora 17:30 – Înscrierea concurentelor
  Ora 19:00 – Începerea probelor preselecției

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte. Mai multe detalii despre participare și înscrieri pe www.missarad.ro. Contact și informații la numărul de telefon. 0742531043

  Participarea la concursul județean de frumusețe Miss Arad 2022 nu presupune nicio taxă.

  Organizoatorii atrag atenția că la acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.