Președintele PNL, Ludovic Orban, entuziasmat de evenimentul de la Arad

  de Special Arad | 17 July 2021, 9:21 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  După ce Falcă a câștigat, Orban a mărturisit că a fost entuziasmat de evenimentul de la Arad, referindu-se la alegerile în care 2400 de membri liberali au votat componența conducerii filialei.

  „Îl felicit pe Gheorghe Falcă pentru reconfirmarea în funcția de președinte al PNL Arad. A fost o plăcere pentru mine să fiu, astăzi, alături de peste 2.400 de prieteni din județul Arad, membri ai filialei, primari liberali din zonă.

  Când spui PNL Arad spui VICTORIE. Îmi crește inima să particip la un astfel de eveniment care arată forța, unitatea și, cel mai important, determinarea acestei organizații de a câștiga toate bătăliile politice care vor urma.

  Le-am spus liberalilor din Arad că nu candidez la preşedinţia Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă. Am luat această decizie pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea și dăruirea pentru a duce în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorii.

  Noi suntem Partidul Naţional Liberal, nu suntem orice alt partid. Noi am adus modernizare, dezvoltare, infrastructură, și am creat cu adevărat şansa pentru fiecare român de a se realiza în viaţă.

  Noi, liberalii, avem cu adevărat forţa de a câştiga respectul lumii întregi!”, a precizat Orban.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.