Președintele Kazahstanului dă ordin de tragere pentru a opri revolta

  de - | 9 January 2022, 5:19 PM | Internaţional

  0

  Captură video aljazeera.com

  Președintele Kazahstanului dă ordin de tragere pentru a opri revolta. Vineri, președintele Kazahstanului a declarat că a ordonat forțelor sale să tragă pentru a ucide pentru a face față tulburărilor provocate de cei pe care i-a numit bandiți și teroriști, la o zi după ce Rusia a trimis trupe pentru a înăbuși o revoltă în întreaga țară.

  Forțele de securitate păreau să controleze străzile din principalul oraș Almaty vineri dimineață, dar focurile de armă puteau fi încă auzite după zile de tulburări în care zeci de persoane au fost ucise și clădiri publice au fost jefuite și incendiate.

  „Militanții nu au depus armele, ei continuă să comită crime sau se pregătesc pentru ele. Lupta împotriva lor trebuie să fie continuată până la capăt. Cine nu se va preda va fi distrus. Am dat ordin agențiilor de aplicare a legii și armatei să tragă pentru a ucide fără avertisment”, a declarat președintele Kassym-Jomart Tokayev într-un discurs televizat.

  Sursa: Alephnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.