Președintele Filialei Județene Arad a Patronatului Român acuză Primăria, Prefectura și Consiliul Județean pentru problema traficului din Zona Industrială de Vest

  de Special Arad | 13 august 2020, 9:50 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ioan Marin Crișan, Preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, a participat ieri, 12.08.2020 la şedinţa Comisiei de Dialog Social, organizată în sistem videoconferinţă de Ministerul Afacerilor Interne, cu participarea preşedintelui Comisiei de Dialog Social, Secretar de stat, Norocel-Pompiliu Stroe.
  Au fost prezenți reprezentanţi ai Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Corpul Naţional al Poliţiştilor, Confederaţiilor Patronale, şi Confederaţiilor Sindicale, ultimele două având reprezentare la nivel naţional.
  Au fost discutate probleme privind proiectul de lege pentru modificarea şi completarea ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, celelate două subiecte făcând referire la integrarea străinilor care au dobândit drept de şedere in România, integrarea acestora şi Strategia naţională privind imigraţia pentru perioada 2020-2023.
  Au fost dezbateri pe cele trei puncte de pe ordinea de zi, în care fiecare parte invitată și-a spus punctul de vedere, pentru ca modificările aduse legilor să fie în interesul cetăţenilor fără a aduce atingere statului de drept.
  „Este un lucru foarte bun, şi un punct câstigat fiindcă am ajuns să fim invitaţi la Sedinţa Comisiei de Dialog Social a Ministerului Afacerilor Interne. Înseamnă că până acum ne-am făcut treaba, şi ne-am făcut-o bine. Am apărat mereu interesele firmelor pe care le reprezint şi acest lucru o să îl fac şi în continuare. La următoarea şedinţă a Comisiei de Dialog Social am să ridic problema atât de spinoasă a Zonei Industriale Vest, unde la ore de vârf traficul este efectiv paralizat. Dacă la Arad timp de şapte ani nimeni nu a luat nici o măsură şi aici mă refer la Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţean, sper că vocea mea se va face auzită la Ministerul Afacerilor Interne unde acum am toată deschiderea”, a declarat Ioan Marin Crișan, preşedintele patronatului arădean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.