Preşedintele columbian Juan Manuel Santos a primit Premiul Nobel pentru Pace

  de - | 7 octombrie 2016, 12:34 PM | Internaţional

  0

  Premiul Nobel pentru Pace 2016 a fost atribuit preşedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru eforturile sale în vederea încheierii conflictului civil din ţara sa, ce a durat peste jumătate de secol.

  Juan Manuel Santos primeşte Premiul Nobel pentru Pace 2016 „pentru eforturile sale hotărâte de a pune capăt războiului civil după mai bine de 50 de ani“, şi-a justificat Comitetul Nobel alegerea sa.

  Preşedintele columbian primeşte Premiul Nobel pentru Pace 2016 ca semn de încurajare în contextul în care columbienii au spus „NU“, duminică, acordului de pace între guvern şi rebelii marxişti din Forţele Armate Revoluţionare ale Columbiei (FARC).

  Citeste mai mult pe adevarul.ro/

  sursa foto: krmagazine.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.