Președintele CJ Bihor a fost la pescuit. „Captura” lui a fost o amendă de cinci mii de lei

  de - | 17 aprilie 2020, 1:43 PM | Regional

  0

  Preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor, s-a ales cu o amendă de 5.000 lei după ce a fost prins pescuind pe malul unui lac de lângă Oradea, încălcând astfel restricţiile impuse de starea de urgenţă.

  Dezvăluirea a fost făcută chiar de Pásztor Sándor, pe contul său de socializare, unde şi-a făcut mea culpa susţinând că s-a oprit pe malul unui lac de agrement din bihorean Şişterea, (comuna Cetariu) joi după-amiaza pentru că nu a putut să cedeze ispitei.

  Pásztor care, culmea, e evicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă calitate în care are obligaţia să impună respectarea restricţiilor impuse prin Ordonanţele Militare, recunoaşte că, joi, le-a încălcat.   „Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite”, a explicat Pásztor.   Preşedintele CJ mai susţine pe Facebook faptul că a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a încălcat prevederile ordonanţelor militare şi că nu contestă amenda, pentru că i-a fost aplicată justificat,ci va dona o sumă similiară amenzii primite în contul unei asociaţii caritabile.

  Citeste mai multe pe: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.