vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele Adunării Regiunilor Europei vine la Arad

  de Special Arad | 15 martie 2018, 8:07 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Magnus Berntsson, președintele suedez al Adunării Regiunilor Europei, va fi prezent la Arad în perioada 19-22 martie, la evenimentul organizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad. Este vorba despre Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, cel mai important eveniment internațional organizat la Arad în ultimii ani. Peste 140 de personalități europene, președinți de regiuni și primari, și-au înregistrat deja intenția de participare. Evenimentul se va desfășura la Consiliul Județean și la Palatul Administrativ.

  Magnus Berntsson este președintele Adunării Regiunilor Europei din anul 2017. Potrivit propriei sale declarații, crede „într-o regiune în care nimeni nu este lăsat în urmă sau tras înapoi. Iar asta este valabil pentru întreaga Europă”.

  Este președintele consiliului parohial lutheran Nyolse. A condus organizația politică a Partidului Creștin-Democrat în Goteborg și a fost președinte al organizației naționale de tineret a aceluiași partid. Activează din anul 1998 în Adunarea Regiunilor Europei.

  Magnus Berntsson va susține o conferință de presă la Arad cu președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, și primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.