duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Presa slovenă: nu există urme de frânare ale TIR-ului! 50 de polițiști îl caută pe șofer

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2015, 5:17 PM | Știri Arad

  2

  Poliția din Slovenia îl caută încă pe șoferul cisternei care l-a accidentat mortal pe prim-procurorul arădean Flavius Chiș, dar și pe familia acestuia, soția Ioana de 34 de ani, fiul Cezar de 6 ani și soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani.

  „Poliția este încă în căutarea șoferului de camion în vârstă de 51 de ani, care a fost ieri implicat într-un grav accident pe autostrada din Logatec, unde și-au pierdut viața, patru cetățeni români”, scrie presa slovenă.

  De asemenea, conform presei din Slovenia, polițiștii au dat și informații despre șofer, fizionomia sa și modul în care era îmbrăcat. „Are fața rotunjită, poartă ochelari, are barbă, este tuns scurt și este brunet. Era îmbrăcat într-o cămașă gri cu mâneci scurte și pantaloni albaștri”, scrie presa slovenă.

  Bărbatul se afla la volanul unui camion Man cu o remorcă marca Schwarzmuller dotată cu rezervor pentru transportul de mărfuri periculoase. Cisterna era goală.

  Un număr de 50 de ofițeri de poliție sloveni continuă căutările acestuia. Acșiunea se desfășoară într-o zonă de teren accidentat.

  De asemenea, polițiștii sloveni spun că la locul accidentului nu există urme de frânare, TIR-ul lovind din plin, cu viteză mare, mașina Dacia Duster în care se aflau procurorul Flavius Chiș și familia acestuia. Mai mult, TIR-ul a lovit din spate și un autoturism Volkswagen Golf înmatriculat în Arad în care se aflau Camelia Dogariu, director la Finanțe Arad și soțul acesteia. Aproape de tragedie a fost și un cetățean german, al cărui autoturism marca Audi A6 a fost șters de TIR-ul condus de cetățeanul sloven.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.