Presa centrală: Se ascut săbiile în PNL ca urmare a criticilor lui Rareș Bogdan la adresa Guvernului

  de Special Arad | 4 mai 2020, 12:03 PM | Politikos

  0

  E supărare mare în partidul condus de Ludovic Orban din cauza atacurilor foarte dure la adresa Guvernului din partea prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan.

  La momentul transmiterii acestei știri, liberalii stabilesc datele pentru convocarea unei ședințe de partid, astfel încât să se pună capăt tensiunii la nivel înalt din PNL.

  Ultima picătura care a umplut paharul în PNL este atacul din weekend adus de europarlamentarul Rareș Bogdan.

  Rareş Bogdan a criticat Guvernul Orban și a acuzat Ministerului Afacerilor Externe că ,,s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

  Vă reamintim că și ultima ședință PNL a fost cu scântei. În cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, de la sfârșitul lunii aprilie, spiritele liberale s-au încins, asta pentru că mai mulţi lideri din afara Guvernului au avut o mulţime de nemulţumiri legate de deciziile unor miniştri şi de comunicarea publică a acestora.

  Unul dintre cei mai vocali critici a fost prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care a criticat miniştrii pentru lipsa unor soluţii economice concrete pentru depăşirea blocajului actual.

  Sursa: ȘTIRI PE SURSE

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.