Preot din Timiș ridicat de mascați într-o operațiune care vizează afacerile cu facturi false!

  de O. Peniță | 3 iunie 2014, 9:43 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Poliţiştii de la “Crimă Organizată” Timiș au descins la locuinţa preotului Petru Roșoga, din localitatea Cireşu. Acesta  a fost primar PDL în Criciova, fiind asociat unic în firmele Parabelum SRL și Parabelum Company SRL. Acesta are mai multe balastiere din jurul orașului Lugoj, având relații strânse cu deputați PDL și relații de afaceri cu președintele PSD Timiș, Titu Bojin.  Roşoga a trecut din tabără portocalie în cea a social – democraţilor. Preotul împreună cu ceilalţi suspecţi vor fi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Mehedinţi.

  Descinderea la preotul amintit este una dintre cele 25 care se desfășoară la această oră în județele Timiș, Gorj și Mehedinți, într-o operațiune care vizează afacerile cu facturi false emise de mafia țigănească de la Strehaia.

  După ce facturile erau emise, firmele le înregistrau în contabilitate pentru a-şi diminua veniturile impozabile, ulterior banii fiindu-le returnaţi, mai puţin comisionul celor care emiteau documentele. În acest caz prejudiciul se ridică la peste două milioane de euro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.