sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premierul Ludovic Orban: „Vom propune 27 septembrie ca dată a alegerilor locale”

  de Special Arad | 20 iunie 2020, 2:14 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Premierul Ludovic Orban anunţă că săptămâna viitoare Guvernul va adopta proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusă de Executiv fiind 27 septembrie. Orban spune că, dacă transmiterea virusului se va menţine la actualul nivel, alegerile locale vor avea loc.
  „Propunerea noastră pentru data alegerilor va fi 27 septembrie. După promulgarea legii de prelungire a mandatelor adoptată de Parlament, în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare vom adopta proiectul de lege prin care vom stabili data alegerilor, vom propune data alegerilor 27 septembrie şi evident o serie de alte măsuri, dintre care unele din măsuri sunt legate şi de o protecţie a persoanelor implicate în procesul electoral”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Suceava.
  „Şeful Executivului a acuzat din nou politicieni din Opoziţie, despre care a spus că „îndeamnă cetăţenii români la nerespectarea măsurilor de siguranţă”.
  „Obiectivul nostru este să reducem nivelul de răspândire. Poate acuma, când se vede că a crescut numărul de îmbolnăviri… sigur, nu a crescut atât de îngrijorător cum încearcă unii. Alţii, de două luni de zile vorbesc, în special lideri din Opoziţie, vorbesc despre faptul că e o întreagă paranoie cu acest virus care e o gripă şi îndeamnă cetăţenii români la nerespectarea măsurilor de siguranţă. Eu cred că soluţia este ca românii să respecte regulile în condiţiile date”, a afirmat Orban.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.