joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premieră în România: o casă va fi construită în doar 3 zile!

  de Special Arad | 7 mai 2018, 4:46 PM | Știri Arad

  0

  Casa va fi ridicată lângă Arad, în cadrul unei acțiuni de caritate, pentru o femeie văduvă și fiica ei adoptivă

  În perioada 10-12 mai, pe raza comunei Vladimirescu de lângă orașul Arad, se va derula ultima etapă, și totodată cea mai spectaculoasă, a „Build & Grow România”, o acțiune umanitară de amploare demarată în urmă cu câteva luni de organizația „Build & Grow”.

  Derularea acestui proiect în zona Aradului se datorează implicării unui binecunoscut dezvoltator imobiliar arădean, a cărui echipă a fost responsabilă de coordonarea locală.

  În cadrul acestui proiect, o echipă de profesioniști din conducerea unei mari companii internaționale de consultanță în real estate vor da un sens real și totodată umanitar termenului de „teambuilding”. Ei vor lăsa de-o parte laptopurile și smartphone-urile de ultimă generație, vor părăsi birourile din Germania pentru câteva zile și vor veni în România pentru a deveni o adevărată echipă de constructori care ridică o casă.

  Casa va fi construită și donată unei doamne văduve, al cărei soț a decedat neașteptat în urma unui infarct și care locuiește împreună cu fiica ei adoptivă. Noua lor locuință a fost proiectată special pentru ele de către un birou de arhitectură din Arad și este fabricată integral de către o companie din Republica Moldova.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.