Preluare gratuită a deșeurilor electrice la Almaș și Gurahonț

  de Special Arad | 1 august 2018, 8:20 AM | Eco | Știri Arad

  0

  Asociația RoRec anunță că în acest weekend, mai exact sâmbătă, 4 august, are loc o nouă cmpanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Arad, de această dată pentru localitățile Almaş, Chisindia, Gurahonţ, Cil, Joia Mare, Rădeşti, Păiuşeni, Văsoaia, Bonţeşti, Dulcele, Feniş, Honţişor, Iosaş, Musteşti, Pescari, Valea Mare și Zimbru.

  Puncte de colectare: 
  – Platou Primărie Almaș
  – Piața de Sus din Gurahonț, lângă chioșc Dig

  De asemenea, oricine poate suna gratis la TelVerde 0800 444 800, iar echipa SLC Arad vă va contacta pentru a stabili detaliile preluării gratuite a deșeurilor electrice. Pentru persoane juridice se emit documentele necesare pentru casare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.