duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectura Județului Arad are un website nou, conform comenzii MAI

  de - | 31 ianuarie 2018, 6:47 PM | Administraţie

  0

  Ministerul Afacerilor Interne a luat decizia și a dispus reorganizarea unitară a site-urilor web ale instituțiilor prefectului. Activitatea de reorganizare comună și de realizare a noilor pagini web a fost coordonată de secretarul de stat Mihai Dan Chirică, iar structura paginilor web a fost executată de Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației și Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.

  Pagina web a Instituției Prefectului – Județul Arad a fost operaționalizată la adresa www.ar.prefectura.mai.gov.ro conform prevederilor legislației în vigoare, respectând normele de aplicare ale H.G. nr. 123/ 2002, cu modificările și completările ulterioare, privind Memorandumul cu tema „Creșterea transparenței și standardizarea afișării informațiilor de interes public”, respectiv Standardele de publicare a informațiilor de interes public cuprinse în Strategia Națională Anticorupție 2016-2020. 

  Noua pagină web a Instituției Prefectului – Județul Arad reprezintă un mijloc de comunicare modern și dinamic, asigurând accesul facil la informațiile de interes public, contribuind la o mai bună colaborare cu cetățenii, instituțiile publice și private, societatea civilă și organizațiile neguvernamentale. Această nouă pagină va aduce informația de interes public la îndemâna cetățeanului într-un mod standardizat și profesionist. Actualizarea ei permanentă va fi o prioritate absolută atât pentru conducerea Instituției Prefectului – Județul Arad, cât și pentru personalul implicat în administrarea ei.

  Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea: „Demn de reținut, în acest context, este și faptul că cetățenii, prin intermediul noii pagini, vor putea să interacționeze direct cu Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, Serviciul Permise auto și înmatriculări, respectiv cu Serviciul Apostilă, atât pentru informații curente, cât și pentru programări online (pentru depunerea documentelor în vederea obținerii pașapoartelor și permiselor), spre a se evita timpii de așteptare la ghișeele acestor compartimente.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.