miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectura anunță perioada în care sunt reprogramate examenele auto

  de Special Arad | 29 mai 2020, 10:47 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Având în vedere prevederile legale în contextul pandemiei de coronavirus, Prefectura Arad informează că a fost stabilită perioada în care se vor relua activitățile de examinare la nivelul serviciilor publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculări auto.

  Astfel, candidații care au fost programați în perioada 17 martie – 12 mai pentru susținerea probei practice și nu au susținut această probă din cauza suspendării activității, au fost reprogramați în perioada 9 – 26 iunie, datele de programare fiind comunicate școlilor de șoferi.

  Candidații sunt îndrumați să se adreseze școlilor de șoferi unde au fost urmate cursurile de pregătire pentru a li se comunica data exactă de susținere a probei practice în vederea obținerii permisului de conducere.

  Menționăm că pe toată durata examenului este obligatorie folosirea măștii de protecție, școlile de conducători auto vor asigura igienizarea autoturismului, iar candidații care prezintă temperatura mai ridicată de 37,3 grade C pot fi refuzați să participe la examen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.