duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean a încercat de 59 de ori să obțină permisul auto

  de - | 11 martie 2024, 5:23 PM | Știri Arad

  1

  O persoană din Arad a încercat, în ultimii ani, de 59 de ori să obţină permisul de conducere, însă de fiecare dată a căzut la proba teoretică, acesta fiind şi recordul deţinut de un candidat din judeţ. Promovabilitatea la acest examen a fost – în 2023 – de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

  De altfel, Prefectura Arad a transmis – la solicitarea Agerpres –  că mai mult de jumătate dintre candidaţii din Arad care au susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere au fost respinşi anul trecut.

  Potrivit datelor preluate de Prefectură de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule, în 2023 au avut loc 11.411 examinări în cadrul probei teoretice şi au fost admişi 4.809 candidaţi. Astfel, promovabilitatea este de aproximativ 42%. La proba practică, au fost 14.396 examinări, iar 6.236 de candidaţi au fost admişi (promovabilitate de 43%).

  În judeţul Arad, recordul de încercări în a obţine permisul aparţine persoanei care a dat examenul teoretic de 59 de ori de-a lungul mai multor ani, fără a fi promovată până acum.

  sursa: Adevărul

  Citește și: Cinci examinatori auto de la Arad, trimiși în judecată de DNA pentru luare de mită. Angajații MAI nu ar fi putut justifica proveniența unor sume de bani cuprinse între 300.000 de lei și 200.000 de euro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.