sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectura a convocat o comisie de monitorizare a aplicării Ordonanței de Urgență 82/2017

  de Special Arad | 14 decembrie 2017, 1:54 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Prefectul Județului Arad, doamna Florentina Horgea, a convocat, la sediul Instituției Prefectului – Județul Arad, Comisia de monitorizare a aplicării prevederilor OUG nr. 82 din 2017, pentru modificarea și completarea unor acte normative, în urma încheierii Protocolului la nivel național pentru implementarea unitară a noilor prevederi legale în domeniul fiscal și al dialogului social dintre Guvernul României și CNSLR „Frăția”.

  Comisia, din care fac parte reprezentanți ai Prefecturii Arad, respectiv ai CNSLR „Frăția”, urmărește respectarea OUG nr. 82/ 2017, ale cărei prevederi obligă agenții economici să renegocieze contractele individuale și colective de muncă, urmând să depună, ulterior, actele adiționale la contractele de muncă, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

  În cadrul întâlnirii, membrii Comisiei au constatat că majoritatea societăților comerciale de la nivelul județului Arad sunt în curs de negociere și încheiere a actelor adiționale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.