marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectul Aradului roagă cetățenii să respecte noile măsuri şi îi îndeamnă să se vaccineze

  de Special Arad | 25 octombrie 2021, 5:23 PM | Știri Arad

  0

  În contextul intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului României cu numărul 1130/2021, care impune noile restricții deja popularizate, Prefectul Județului Arad, Toth Csaba, reia apelul la vaccinare adresat cetățenilor județului nostru:

  „Felicit arădenii care au ales să se vaccineze în aceste ultime zile când înregistrăm un aflux crescut în centrele de vaccinare. Îmi exprim speranța ca un număr cât mai mare de arădeni se vor vaccina cât mai repede, contribuind la scăderea pericolului de infectare mai ales în rândul persoanelor ce prezintă comorbidități. Din păcate, numărul bolnavilor din spital cu forme medii și grave este în continuare crescut, conducerile DSP Arad și ale unităților spitalicești făcând eforturi mari pentru ca fiecare bolnav să primească îngrijirea adecvată. Aceleași eforturi le fac și medicii, asistenții, sunt recunoscător în fața tuturor și le mulțumesc pentru dedicare, pentru puținele ore dormite, pentru modul cum își ajută semenii. Mă refer atât la cadrele medicale angajate ale unităților sanitare cât și la medicii de familie sau orice alte cadre medicale ce lucrează în mod voluntar în beneficiul bolnavilor de COVID-19. Ca Prefect al județului Arad, le mulțumesc tuturor”, a declarat Prefectul Toth Csaba.

  Totodată, în urma unei ședințe operative desfășurată la Instituția Prefectului – Județul Arad cu șefii inspectoratelor județene de poliție și jandarmerie, s-a hotărât intensificarea acțiunilor de control al respectării noilor restricții aflate în vigoare.

  „Scopul unic al acțiunilor de control este respectarea măsurilor prevăzute în Hotărârea de Guvern. Respectarea acestor măsuri va duce la limitarea infectărilor iar în completare cu vaccinarea, răspândirea virusului va putea fi oprită și oamenii vor fi mai feriți de contactarea unor forme grave. Îi rog pe arădeni să respecte aceste măsuri luate temporar și să aibă speranța că prin-un efort colectiv vom reuși să depășim acest vârf al pandemiei. Exemplul țărilor care prin vaccinare și disciplină au depășit momentele grele este elocvent”, a mai spus prefectul Toth Csaba.

  Citeşte şi: Măsurile suplimentare anunțate de autorități. Care sunt locurile în care e obligatorie prezentarea certificatului verde Covid

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.