miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectul anunță demontarea cortului din care transportatorii autohtoni preluau persoanele venite în țară cu mijloace de transport străine

  de Raluca Medeleanu | 3 iunie 2020, 1:41 PM | Administraţie

  0

  Cortul pe post de „haltă”, din zona Aeroportului Arad, pentru persoanele care intrau pe teritoriul țării cu mijloace de transport străine, în vederea preluării acestora de unele autohtone, a fost demolat astăzi. Decizia are la bază faptul că acesta și-a pierdut utilitatea, dat fiind faptul că transportatorii străini au din nou dreptul să circule prin România.

  „Am luat hotărârea de a demonta, începând de astăzi, cortul care a fost ridicat pe platoul existent între cele două terminale ale Aeroportului Internațional Arad ca urmare a reluării traficului internațional de transport persoane, rutier și feroviar. Cortul a fost montat la cererea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în vederea amenajării unui spațiu necesar pentru cetățenii care au sosit în România cu mijloace de transport în comun înmatriculate în alte țări, până la îmbarcarea lor în alte mijloace destinate transportul acestora către județele de domiciliu”, a spus prefectul Aradului Gheorghe Stoian.

  Menționăm că măsura de izolare a persoanelor care se întorc din străinătate încă valabilă. Nu ne-a fost comunicată deocamdată o dată oficială de suspendare a deciziei.

  În ceea ce privește reluarea zborurilor charter estivale care se efectuau de pe Aeroportul Internațional Arad către Turcia și Tunisia, reprezentanții Aeroportului Arad ne-au declarat că momentan nu există niciun zbor reluat și că nici nu au informații oficiale cu privire la o dată exactă în care acestea ar urma să îi reia activitatea.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.