Pre-testări lingvistice gratuite Cambridge KET și PET

  de Special Arad | 14 octombrie 2014, 12:55 PM | Educaţie

  0

  În această săptămână, prin intermediul UVVG British Language Centre și Inspectoratul Școlar al Judetului Arad, Centrul BLC-UVVG, acreditat Cambridge, va planifica o serie de pre-testări gratuite KET si PET pentru toți elevii și studenții interesați să își evalueze cunoștințele anterior examenelor propriu-zise.

  Erika Stan, Centre Examinations Manager Centrul BLC-UVVG si Speaking Examiner Cambridge, a explicat:

  “Vom face o planificare a elevilor, in baza listelor si formularelor de inscriere trimise de catedrele de limba engleza din scoli si licee. Credem ca orice profesor interesat de o evaluare transparenta, exacta si profesionsita a elevilor sai, va fi interest de aceasta evaluare care are loc cu multe luni inaintea examenului propriu-zis si da posibilitatea cadrului didactic sa ia masuri in consecinta, putand sa continue pregatirea in acelasi ritm sau in ritm mult accelerat, in functie de rezultatul la aceste pretestari care sunt un fel de “examen inaintea examenului adevarat” oferit cu generozitate de Cambridge University. Mai mult, faptul ca pentru aceia dintre elevi care ulterior se prezinta la examenul propriu-zis KET sau PET, diploma respectiva face ca proba de limba engleza a examenului de admitere sa fie recunoscuta, este un adevarat bonus pentru copii si parinti extrem de stresati de examene cu grad mare de dificultate. Prezentarea diplomelor KET / PET la secretariatele liceelor impreuna cu actele de inscriere la examen atrage dupa sine imediata recunoastere a probei de limba engleza.”

  “Vom avea Workshop-uri de Prezentare adresate nu doar elevilor, parintilor, studenţilor interesați de obținerea unui certificat Cambridge, ci şi profesorilor care pregătesc candidaţi pentru aceste examene”, continuă domnișoara Erika Stan. “Acestea vor fi anuntate pe pagina Centrului de Facebook: Centrul BLC-UVVG, unde vom posta periodic informatii de interes major pentru parinti, elevi si studenti.”

  În cadrul acestei activităţi, participanţii vor avea ocazia să afle informaţii utile cu privire la conţinutul examenelor KET și PET, precum recunoaşterea şi utilitate, cum, când şi unde se pot înscrie la examene, dar și sfaturi referitoare la pregătirea în vederea obţinerii calificativului maxim.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.