duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Povestea tragică a familiei Moț, din Sebiș… Geta și-a luat viața la doar 41 de ani, la fel ca soțul ei

  de Special Arad | 16 martie 2023, 11:12 AM | Povești despre oameni | Sebiş | Știri Arad | Topic special

  0

  Geta Florica Moț, o tânără mamă în vârstă de 41 de ani din Sebiș, a decis ieri să-și încheie conturile cu viața. Vestea a șocat întreaga comunitate, iar mulți oameni din Sebiș empatizează în aceste momente cu fiul acesteia, rămas fără ambii părinți.

  Povestea tragică a acestei familii a început în urmă cu aproximativ un deceniu. Geta și soțul ei se întorceau acasă, la Sebiș după ce au petrecut o perioadă în Spania. Și-au construit o casă, un cămin cald în care-și creșteau copilul, dar un infarct al soțului avea să devină începutul unei povești extrem de triste.

  A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, spun apropiați ai familiei.

  Astfel, Geta a rămas să-și crească singură copilul, dar în interiorul ei a fost mereu o mare luptă. Depresia a învăluit-o odată cu plecarea pentru totdeauna a soțului său și în urmă cu câțiva ani a avut o tentativă a a-și pune capăt zilelor. A fost salvată la timp și în ultima perioadă părea că totul este mai bine. Fiul ei s-a făcut mare, dar suferința sa totuși nu avea să treacă.

  Ieri, la șapte ani după ce și-a găsit tatăl fără suflare în garaj, băiatul și-a găsit și mama în baie. A chemat de urgență o ambulanță, dar era prea târziu, Geta Moț s-a stins din viață.

  Depresia poate avea un impact devastator asupra vieții de zi cu zi. Depresia severă poate imobiliza complet o persoană, chiar provocând o retragere completă din viața cotidiană – sau o retragere din viața reală, iar unele cazuri nefericite duc la sinucidere. A fost, din păcate, și cazul Getei Moț…

  • Citește și: Sinucidere la Sebiș! O femeie de 41 de ani a fost găsită fără suflare în baie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.