duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poșta Română acuză o campanie lansată în presa de limbă maghiară cu mesaj denigrator la adresa companiei: „Nu lăsa votul tău pe seama serviciilor poștale!“

  de - | 2 aprilie 2022, 8:53 AM | Naţional

  0

  Poșta Română acuză o campanie derulată în presa de limbă maghiară, despre care susține că ar conține un mesaj denigrator la adresa companiei, în contextul alegerilor legislative de duminică, 3 aprilie, din Ungaria. Poșta Română susține că la solicitarea Asociației EMNT din Cluj Napoca a fost realizat un spot publicitar prin care oamenii sunt îndemnați să nu folosească serviciile Poștei Române pentru votul din corespondență, ci să recurgă la variante alternative.

  Poșta Română mai arată în comunicat că ar fi căzut ”victimă într-o dispută politică” în contextul alegerilor din Ungaria și că factorii poștali ar fi distribuit „impecabil” peste 300.000 de plicuri conținând buletine de vot către toată populația din zonă. Tot Poșta ar fi urmat să returneze aceste plicuri către Autoritatea Electorală Maghiară.

  Citește mai mult pe G4media.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.