Post vacant la Direcţia de Asistenţă Socială

  de Special Arad | 13 decembrie 2018, 6:06 PM | Știri Arad

  0

  Direcţia de Asistenţă Socială Arad organizează concurs în data de 15 ianuarie 2019, ora 10, proba scrisă şi în data de 17 ianuarie 2019, ora 10, proba interviu, la sediul instituţiei din Arad, str. Calea Radnei, nr. 250, în vederea ocupării, pe perioadă nedeterminată, a următoarei funcţii publice de execuţie vacante: funcţia publică de execuţie vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic.

  Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999 – privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare.

  Cerinţe specifice ocupării funcţiei publice:

  – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul juridic, respectiv specializarea drept;

  – minim 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;

  Dosarele de concurs, întocmite în conformitate cu prevederile art. 49 din HG 611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, vor fi preluate de secretarul comisiei de concurs la sediul instituţiei, la Compartimentul Resurse umane, în perioada 13.12.2018-03.01.2019,  între orele 9 – 12.

  Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs:

  Adresa de corespondență: Arad, calea Radnei nr. 250

  Telefon: 0257220212

  Adresa de e-mail: [email protected]

  Persoana de contact: Kiss Carina – consilier Compartiment Resurse umane;

  Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs și alte date necesare desfășurării concursului se afişează la sediul instituţiei  şi pe site-ul instituţiei www. dasarad.ro

  Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/220212 și la Compartimentul Resurse umane.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.