Posibilitate de vaccinare la Sederhat şi Turnu. Când și unde va avea loc acțiunea

  de Andreea Daniela B. | 16 July 2021, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Rata de vaccinare din județ nu este una foarte bună. Din nefericire, de o bună perioadă de timp, se poate observa cum arădenii nu se mai înghesuie să-și facă programare, centrele de vaccinare având un program din ce în ce ma scurt. Acest lucru s-a observat și în orașul Pecica, iar tocmai pentru a încuraja acest demers, autoritățile locale au luat măsuri astfel încât locuitorii din Sederhat și Turnu, sate aparținătoare, să poată să aibă acces mult mai ușor la vaccin. 

  „Pentru a le oferi posibilitatea locuitorilor satelor aparținătoare de a lua vaccinul împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, angajații Centrului de Vaccinare Pecica le vin în sprijin. Locuitorii satului Sederhat sunt așteptați în data de 21 iulie, miercuri, între orele 15 – 18, la grădiniţă. Doamna doctor Lidia Hedeşan şi asistentele așteaptă sederhătenii cu vaccinul Pfizer BioNTech, rapelul fiind administrat peste 21 de zile, tot acolo.
  Tornenii se vor putea vaccina la biroul local al Primăriei Oraşului Pecica luna viitoare, în data de 16 august, luni, între orele 16 – 19. Acţiunea de vaccinare cu serul produs de Pfizer BioNTech va fi coordonată de dr. Marius Căpăţână.
  În cazul în care nu pot ajunge la vaccinare, locuitorii satelor aparținătoare sunt invitați la Centrul de Vaccinare din Pecica, unde se pot prezenta personal, conform calendarului publicat, sau se pot programa, la numărul de telefon 0257-467.957.
  Rata de vaccinare la nivelul oraşului Pecica este scăzută, de doar 19,16%, ceea ce poate o fi problemă în cazul unui nou val de îmbolnăviri. Din acest motiv îi rugăm pe toţi cei care nu s-au imunizat încă, să o facă, pentru a se proteja pe ei şi pe cei dragi!”, transmite Petru Antal, primarul orașului, pe pagina sa de Facebook.

  Programul Centrului de Vaccinare pentru această lună poate fi văzut aici: https://bit.ly/3i6NAEK

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.