Posibilă sinucidere în Vlaicu! Bărbat de 66 ani, găsit mort în apartamentul său

  de Luci Precup | 27 decembrie 2017, 8:16 PM | Știri Arad

  0

  Poliția și un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat de urgență în cartierul Vlaicu, la blocul 12, scara D, un bărbat a fost descoperit mort în propriul său apartament.

  Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost găsit mort în vană. Din primele informații se pare că ar fi vorba de o sinucidere, acesta ar fi dat drumul la gazul de la aragaz. Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului a încercat să îl resusciteze însă fără succes. Bărbatul se pare că era cunoscut în evidență ca suferind de mai multe boli.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.