vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Porți Deschise” la Liceul Sportiv din Arad

  de Andrada Bobiș | 10 mai 2023, 11:05 AM | Educaţie

  0

  Vineri, 5 mai, porțile Liceului cu Program Sportiv din Arad s-au deschis pentru mai mult de 200 de elevi de clasa a VIII-a din municipiu și județ.

  Evenimentul a fost deschis de către doamna inspector școlar pentru educație fizică și sport Rodica Lucian, iar elevii de gimnaziu, însoțiți de cadrele didactice, au intrat în contact cu elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv Arad.

  Pe parcursul activității de promovare a specializărilor sportive specifice școlii, invitații au putut viziona și participa la activități sportive în sala de sport, pista de atletism, terenul de baschet și de handbal.

  Elevii însoțiți de cadrele didactice au participat la scurte meciuri în reprize de 10 minute de handbal, baschet, Teqball, alergare pe pista de atletism și demonstrații de judo și box.

  Cu ajutorul sponsorilor, elevii care au fost invitați s-au energizat la standul de vitaminizare cu apă, sucuri și banane.

  5 mai 2023 liceul sportiv arad

  Pentru anul școlar 2023-2024 Liceul cu Program Sportiv din Arad și-a propus 3 clase de a IX-a, iar înscrierile se vor face în zilele de 15 și 16 mai 2023, urmând ca probele de aptitudini să se desfășoare în ziua de joi 18 mai 2023.

  „Acest eveniment a devenit o tradiție pentru liceul nostru, activitatea fiind destinată elevilor școlilor gimnaziale din municipiul și județul Arad, în vederea susținerii și orientării școlare a acestora.Toate sălile de clasă sunt dotate cu aparate de aer condiționat, televizor Smart, internet, precum și tablă inteligentă. Îi așteptăm pe elevii interesați să pășească alături de noi într-o școală vocațională unică în județ, unde sunt școlarizați sportivi de performanță și de renume, dar și elevi care practică sportul în secțiile proprii ale instituției noastre, respectiv atletism, baschet, handbal, precum și numeroși sportivi legitimați la sporturile individuale sau jocuri sportive. Profesorii care alcătuiesc catedra de pregătire sportivă practică sunt profesori cu un palmares deosebit, cu rezultate sportive foarte bune, la nivel național și internațional, unii dintre ei fiind antrenori emeriți”, a precizat pentru Special Arad, directorul Liceului cu Program Sportiv din Arad, Moțiu Alina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.