marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Porți deschise la ISU Arad, în 13 septembrie, de Ziua Pompierilor

  de Ioana Costaș | 11 septembrie 2023, 4:25 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad își deschide porțile în 13 septembrie cu prilejul Zilei Pompierilor din România. De la mic la mare, cei curioși de munca pompierilor sunt așteptați miercuri la sediul ISU Arad din strada Andrei Șaguna, între orele 10:00 – 14:00.

  „Între orele 10:00 – 14:00 va avea loc Ziua Porţilor Deschise, unde pompierii arădeni vor prezenta diferite exerciții demonstrative, cum ar fi cele de stingere a incendiilor, de acordare a primului ajutor calificat, de descarcerare și de salvare de la înălţime. De asemenea, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, vor fi prezenți pe toată durata activităților festive, în cadrul cărora vor distribui materiale de informare preventivă conținând reguli şi măsuri de prevenire a incendiilor la locuinţe și gospodării, dar şi materiale referitoare la campaniile naţionale de educare şi informare publică derulate la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”, anunță reprezentanții ISU Arad.

   

  Citește și: ISU Arad, controale la 43 de unități de învățământ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.