Pompierii voluntari din Olari, Macea și Hășmaș au primit cadou o autospecială și echipamente

  de Special Arad | 11 octombrie 2021, 2:46 PM | Administraţie

  0

  Comunicat.    O echipă a Asociației Pompierilor ,,Misiuni Umanitare” din Calvados, Franța, și primarul comunei Olari, Petru Răuț, au fost primiți astăzi la Consiliul Județean Arad de președintele Iustin Cionca.

  Pompierii din Franța au donat Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din Olari o autospecială pentru stingerea incendiilor, dotată corespunzător, cu o capacitate de 3000 litri, precum și echipamente pentru 100 de voluntari de la Olari, Macea și Hășmaș. Pompierii din Franța au instruit pompierii voluntari din Olari timp de șase zile.

  ,,În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, le-am mulțumit pompierilor din Franța pentru efortul de a fi alături de colegii de la Olari și i-am felicitat pentru că își fac timp să dăruiască celor din jur. Voluntariatul este o formă de umanitate care sper să devină o practică frecventă și la noi în țară”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  La întâlnire au mai participat preotul ortodox din comuna Olari, dr. Călin Dragoș și conducătorul SVSU Olari, Andrei Cușmoiu, iar din partea Consiliului Județean Arad, dr. Andrei Ando, directorul executiv al Direcției Comunicare, Strategii și Administrație Publică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.