marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pompierii în alertă la Arad: 6 arbori au căzut în prima oră de la declanșarea Codului Roșu

  de Lucian Dănilă | 30 iulie 2022, 4:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Pompierii arădeni sunt în alertă după declanșarea Codului roșu de vremea rea din această după amiază. La ora 14, inspectorul șef a dat ordin pe unitate ca o tură liberă de la fiecare subunitate să se prezinte la serviciu pentru suplimentarea cu încă 150 de pompierii a forțelor care sunt în serviciu astăzi.

  Apoi, după ora 15, în prima oră de la declanșarea Codului roșu de vreme rea, subunitățile ISU Arad au intervenit pentru îndepărtarea unui număr de șase arbori căzuți pe căile de comunicații, garduri și puntea de trecere de la Trei Insule.

  Totodată, s-a intervenit și pentru stingerea unui număr de patru incendii de vegetație uscată.

  „Nu s-au înregistrat victime”, a comunicat lt-col George Pleșca, locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri din Arad. Pe această cale îi urmă și un călduros „La mulți ani cu sănătate!” lui Gigi Pleșca, care astăzi, deși este foarte operativ, își serbează ziua de naștere.

  pompieri 2

  pompieri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.