Pompierii de pe autospeciala SMURD sting și incendii

  de - | 7 septembrie 2019, 10:23 PM | Undeva

  0

  Azi in jurul orei 19.00 între localitățile Zimandul Nou și Sântana un autoturism a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului autoturismul a luat foc, șoferul a reușit sa iasă singur din mașină și sa apeleze serviciul se urgență.
  Echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Ineu, se deplasa spre spitalul județean Arad cu un pacient muscat de câine, din localitatea Cermei. Cei trei pompieri au oprit imediat, doi dintre ei acționând cu stingătoare le din dotarea ambulantei iar al treilea acordând îngrijiri medicale șoferului. În scurt timp a ajuns și echipajul de stingere a Detașamentului Arad care a găsit incendiul izolat fără a se extinde la întreaga mașina și un echipaj SAJ pentru a prelua victima.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.