Polițistul-erou din Craiova, cel care a salvat un om dintr-un incendiu, este acuzat de pronografie infantilă. Acesta o filma pe fata de 13 ani în timp ce întreținea raporturi sexuale cu ea

  de - | 1 noiembrie 2019, 9:32 AM | Naţional

  0

  (foto: Arhivă)

  Ionuţ Bogdan Alexandru are peste 30 de ani și este polițist în Craiova. Recent, colegii săi au aflat un secret înfiorător despre bărbat. Nimeni nu și-a imaginat că așa ceva ar fi posibil!

  Agentul principal este acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă. Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate sunt cei care au descoperit cazul şi au sesizat structura DIICOT Craiova.

  Ionuţ Bogdan Alexandru este agent principal de patrulare la una dintre cele mai importante Secţii de Poliţie din Craiova, Secţia nr. 5 și este acuzat că a racolat o minoră în vârstă de 14 ani care este în grija statului, instituţionalizată într-un Centru de Plasament din localitatea Segarcea. Aici cei doi s-ar fi cunoscut şi tot în Segarcea, poliţiştul ar fi dus-o pe minoră într-o locuinţă unde, în repetate rânduri, ar fi întreţinut cu ea relaţii sexuale.

  Poliţistul a fost în atenţia opiniei publice la începutul anului când a salvat în ultimul moment un bărbat dintr-un incendiu de proporţii.

  Ionuţ Bogdan Alexandru o fotografia şi filma pe fată de fiecare dată, scrie Adevărul.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.